Uskottava 
Pohdittu 
Laadukas 
Strateginen 
yritysilme ja brändi

Mediahälyn ylittävää visuaalista viestintää – niin digiä kuin printtiä.

Näkemys

Yritysilme luo ensivaikutelman yrityksestä ja sen tuotteiden laadusta. Hyvä ilme luo uskottavuutta ja mielikuvan laadusta, heikko murentaa sen. Sometek auttaa sinua onnistumaan.

Yritysilme & identiteetti

Onnistunut yritysilme kiteyttää kilpailuetusi ja strategiset vahvuutesi näkyvään muotoon. Se tunnistetaan heti ja muistetaan pitkään. Hyvällä ilmeellä parannetaan yrityksen laatumielikuvaa ja tehdään sen viestinnästä vaikuttavaa. Kun jokainen yksityiskohta on harkittu ja tukee viestiä, erotut kilpailijoista ja nouset mediahälyn yläpuolelle. Älä anna heikon ilmeen murentaa uskottavuuttasi ja antaa väärää kuvaa yrityksesi osaamisen laadusta. Ota yhteyttä.

Toteutus: digi & printti

Saat yhdestä paikasta kaiken suunnittelun mitä tarvitset. Toteutamme visuaalista viestintää niin verkkoon kuin printtituotteisiin. Painotuotteista kokemusta on kertynyt laajasti: yritysjulkaisut, esitteet, käyntikortit, mainokset, teippaukset jne. – kerro tarpeesi, niin katsotaan miten voimme auttaa. Digikanaviin toteutamme asiakkaille mm. Powerpoint -pohjat, some-profiilit ja sähköiset julkaisut. Kaiken verkkosuunnitteluun liittyvän löydät omalta sivultaan. 

Design + business

Sometekille design ei ole kivaa koristelua, vaan voimakas liiketoiminnan väline, jota luodaan asiakkaan tavoitteen saavuttamiseksi. Kyse ei ole pelkästä visualisoinnista vaan ongelmanratkaisusta, jonka avulla viestisi muotoillaan niin, että se vaikuttaa. Oikeanlaisella suunnittelulla jalostetaan monimutkaisista asioista jotain briljantin yksinkertaista ja kohderyhmää puhuttelevaa. Hyvä pohdittu design on yksinkertaisesti hyvää bisnestä. 

Työnäytteet

Näytteitä eri tyyppisistä suunnittelutöistä. Lisää töitä löydät asiakascaseista.

Sometek on suunnitellut kymmeniä logoja erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Katso täällä näytteitä logosuunnittelusta. 

Graafinen suunnittelu painotuotteisiin: yritysjulkaisut, esitteet, julisteet, roll-upit, teippaukset ym. printtityöt.

Graafinen suunnittelu sähköisiin medioihin: digijulkaisut, Powerpoint -pohjat, some-profiilit, digimainonta.

Saat projektiisi tuotekuvat, brändikuvat, henkilökuvat, tilannekuvat ja kuvamaailman määrittelyt.

Lähes jokainen projektimme sisältää kuvankäsittelyä. Teemme myös kuvituksia eri projekteihin.

Erottuvaa suunnittelua digiin / printtiin

Tarvitsetko yritysilmeen, sähköisiä tai painettuja markkinointimateriaaleja? Soita 050-5748041 tai laita tarjouspyyntö.

Menestystarinat

Autamme asiakkaitamme nousemaan seuraavalle tasolle visuaalisessa viestinnässä.

Asiakkaita

Olipa kyseessä uuden yritysilmeen luominen tai soveltaminen verkkoon / printtiin, Sometek on apunasi. Kiitos luottamuksesta!

Yritysilmeen suunnittelu

Yritysilme sisältää minimissään logon, värit, kuvituslinjan, typografian ja graafisen ohjeiston. Tyypillisesti tuomme ilmeen samalla käsillä olevaan käytännön suunnitteluprojektiin, kuten verkkosivuille.

Logo

Logo näkyy kaikessa viestinnässäsi ja sen tulisi kiteyttää, mistä yrityksessä on kyse. Hyvä logo kestää aikaa ja toimii joustavasti missä tahansa mediassa – verkossa, printissä, värillisenä, mustavalkoisena, pienenä ja suurena.

Kuvamaailma

Yksittäinen hyvä kuva ei riitä luomaan mieleenpainuvaa brändiä. Vasta kun kuvituslinja on selkeä ja perusteltu, alkavat kuvat kertoa isompaa tarinaa. Valokuvaus ja kuvankäsittely ovat Sometekin erityisiä vahvuuksia.

Värit

Väri vaikuttaa suoraan tunteisiimme. Monet yritykset tunnistetaan jo pelkkien brändiväriensä perusteella. Johdonmukainen ja tarkkaan harkittu värimaailma antaa vankan perustan yritysilmeen suunnittelulle.

Typografia

90% verkkosivujen sisällöstä on tekstiä. Jos haluat, että viestisi luetaan, panosta sisällön lisäksi tekstin ulkoasun suunnitteluun. Hyvä typografia houkuttelee lukijaa, kommunikoi oikealla äänensävyllä, on selkeää ja kevyttä lukea.

Graafinen ohjeisto

Graafiseen ohjeistoon kootaan yritysilmeen elementit: logo, värit, typografia ja kuvamaailma. Lisäksi kiteytetään brändilupaus, äänensävy ja kohderyhmät. Brändioppaan avulla viestintä pysyy tunnistettavana joka kanavassa.

Verkkosivut

Verkkosivut ovat Sometekin ydinosaamista. Verkkosivujen taittoon tarvitset kaikki ilmeen elementit. Usein verkkosivujen suunnittelusta alkanut yhteistyö syvenee Sometekilla työksi yritysilmeen ja brändin kanssa.

Digimarkkinointi

Sometek on erikoistunut digitaalisiin kanaviin. Tuomme uuden yritysilmeesi tuloksellisesti sosiaalisen median profiileihin, blogiin, uutiskirjeisiin, display-mainontaan ja muualle verkkoon.

Painotuotteet

Painotuotteet ovat edelleen tärkeä osa yrityksen viestintää. Sometek suunnittelee yritysilmeen mukaiset käyntikortit, esitteet, lomakkeet ja mainokset. Helppoa – saat kaiken yhdestä paikasta.

Muu viestintä

Kaiken yrityksen viestinnän tulisi noudattaa uutta yritysilmettä. Tarvitsetko kenties Powerpoint -esityspohjat, roll-up -julisteen tai messumateriaaleja? Onnistuu.

0
Jo vuodesta

Sometek kasvaa ja kehittyy, asiakkaamme sen mukana. 

0 +
Suunnitteluprojektia

Yritysilmeet, digi / printti -suunnitteluprojektit

Sanottua

Usein kysyttyä

Ymmärrä paremmin yritysilmeen ja brändin suunnittelua – tehdään yhdessä onnistuneempi projekti.

Yritysilmeen suunnittelun vaiheet

Yritysilmeen elementit

Brändi ja visuaalinen ilme

Erottuvaa suunnittelua digiin / printtiin

Tarvitsetko yritysilmeen, sähköisiä tai painettuja markkinointimateriaaleja? Soita 050-5748041 tai laita tarjouspyyntö.