Henkilökuvaus, muotokuvaus

Palvelut

Pyydä tarjous

"Aivan mahtavia kuvia yritysviestintään!"

Tarjoamme valokuvauspalveluita yrityksille pitkällä kokemuksella. Teemme päivittäin yritysviestintää ja tiedämme, miten valokuvalla voi vaikuttaa, rakentaa brändiä, luoda uskottavuutta ja jäädä kävijän mieleen. 

Henkilökuvien avulla annat kasvot yrityksellesi ja teet siitä helpommin lähestyttävän. Asiantuntijayritykselle henkilöiden osaamisen esiinnostaminen on erityisen tärkeää ja oikeanlaisilla henkilökuvilla voidaan tehokkaasti vahvistaa mielikuvaa yrityksen osaamisesta. Verkossa henkilökuvat ovat tärkeitä myös  luomassa uskottavuutta ja yksinkertaisesti todistamassa kävijälle, että kyseessä on ”oikea yritys” – jos oikeita henkilöitä ei ole lainkaan, kasvaa riski näyttää ulospäin ”verkkohuijaukselta”. 

Henkilökuvilla voi erottua kilpailijoista (aitous, persoonallinen viestintä). Moni yritys turvautuu kuvapankkikuvitukseen, jossa nimenomaan pyritään häivyttämään kaikki tunnistettavat henkilöt kuvasta. Geneerisen kuvapankkikuvituksen ongelmana on persoonattomuus ja ”aiheen kierteleminen” (oikeita henkilöitä / tilannetta ei voida näyttää).

Meiltä saat

  • henkilökuvat
  • tilannekuvat, yritysmiljöökuvat
  • henkilöstön kuvaukset
  • tapahtumakuvaukset, messukuvaukset
  • uutiskuvat, blogikuvat

"Tilannekuvat olivat aivan mahtavia - luontevia ja yritysviestintään sopivia - pidämme niistä tosi paljon!