Tiedot

Projektiin sisältyi

Verkkosivustoon sisältyi

Vieraile sivustolla

"Olemme erittäin tyytyväisiä - verkkosivut henkivät tehokkaasti sitä mitä me olemme."

KOTI Hotel on boutique tason huoneistohotelli Helsingissä, joka tarjoaa designhuoneistoja Helsingin Ullanlinnassa ja merellisellä Katajanokalla. Sometek suunnitteli KOTI Hotellille verkkosivut 2018 ja uudisti sivut 2022-2023, kun Katajanokan huoneistohotelli valmistui. Projektiin sisältyi myös sivujen ilme yhteistyössä KODIN graafikon kanssa sekä runsaasti valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Menestyneen huoneistohotellin osti 2023 kansainvälinen alan ketju Bob W, jonka kanssa Sometek jatkaa yhteistyötä.

KOTI Hotel tarvitsi tyyliä, laatua ja elämyksellisyyttä viestivät sivut. Hakukonenäkyvyys, selkeä kävijöiden ohjaus myyntitavoitteeseen sekä sopivan verkkokaupan integrointi olivat myös tärkeitä asiakkaalle. Sisällön tuli olla ytimekästä ja visuaalisuuden rooli kiinnostuksen herättäjänä merkittävä. Sometek auttoi sisältötyössä mm. kiteyttämällä ydinviestit ja myyntiä edistävät tekijät. Lisäksi suunniteltiin selkeä ostopäätökseen johtava flow:n sivuston kävijöille.

Projekti sisälsi paljon kuvankäsittelyä ja Sometek myös teki valokuvauskeikan paikan päälle, jotta saatiin hotelleista olennaisia avainkuvia. Kuvien rooli asiakkaan ostopäätöksessä oli merkittävä, joten niihin haluttiin panostaa. Huoneistojen laatumielikuvaa ja elämyksellisyyttä rakennettiin sivuilla mm. kuvakarusellien, gallerioiden ja hienovaraisten animointien avulla. KOTI Hotellin toimitusjohtaja Hannu Junkkaala kertoo projektista: 

"Olemme erittäin tyytyväisiä - verkkosivut henkivät tehokkaasti sitä mitä me olemme. Tyylikäs ja selkeä ilme pohjusti sivut, joilla viihdytään kauan. Onnistuneen projektin johdosta halusimme jatkaa yhteistyötä Sometekin kanssa ja tehdä myös sivuston uudistuksen 2022 heidän kanssaan."