Kuvitus ja kuvankäsittely

Meiltä saat

Tätä kaikkea olemme tehneet asiakkaillemme:

Pyydä tarjous

"Vahvaa osaamista kuvalla vaikuttamiseen ja brändin rakentamiseen"

Tarjoamme kuvitus- ja kuvankäsittelypalveluita yrityksille pitkällä kokemuksella. Teemme päivittäin yritysviestintää ja tiedämme, miten kuvalla voi vaikuttaa, rakentaa brändiä, luoda uskottavuutta ja jäädä kävijän mieleen. 

Kuvamaailma on tärkeässä roolissa, kun kävijään halutaan vaikuttaa. Mielikuvat ja tunne ohjaavat meitä usein enemmän kuin rationaalinen päättely – halusimme sitä tai emme. Heikkolaatuinen ulkoasu ja kuvamaailma ajaa tutkitusti kävijät pois verkkosivuilta sekunneissa. Persoonalliseen kuvitukseen panostaminen sen sijaan on yksi parhaista keinoista nostaa yrityksen laatumielikuvaa ja edistää sen viestien vaikuttavuutta.

Yksittäistä kuvaa huomattavasti tehokkaampi keino viestiä on yritykselle määritelty johdonmukainen kuvituslinja. Sen avulla katsoja tunnistaa paremmin yrityksen viestinnän, muistaa sen ja liittää yksittäisen viestin osaksi isompaa bränditarinaa. Esimerkkejä yrityksille luomistamme kuvituslinjoista löydät asiakascaseista.

"Sometek on vastannut visuaalisesta viestinnästämme vuodesta 2017. Olemme saaneet vahvaa osaamista kuvalla vaikuttamisesen ja brändin rakentamiseen, mikä on auttanut meitä erottumaan kilpailusta. Kuvankäsittely on ollut huippuluokkaa ja kuvamateriaali on käsittelyn jälkeen aivan uudella tasolla."