Tiedot

Projektiin sisältyi

Verkkosivustoon sisältyi

Vieraile sivustolla

"Huippuammattilaisen kanssa oli todella kiva tehdä töitä."

Wellmo on kansainvälisille markkinoille ponnistanut terveysteknologiayritys, jonka alusta ja sovellukset on suunnattu hyvinvointipalveluiden tuottajille ja vakuutusyhtiöille. Wellmo -alusta on yhteensopiva satojen eri terveysalan sovellusten, trackereiden, älykellojen ym. kanssa, muodostaen laajan ekosysteemin.  

Sometek suunnitteli Wellmon ensimmäiset verkkosivut 2014 yrityksen ollessa vielä start-up vaiheessa ja uudisti sivut ja ilmeen 2019, kun yritys oli kasvanut ja saanut asiakkaakseen mm. isoja vakuutusyhtiöitä Suomesta, Ruotsista ja Saksasta. Samalla tehtiin myös printtimateriaaleja, kuten roll-upit, esite ja mainos.

2014 lähdettiin ajan trendistä, joka oli kiteyttää olennaisin Wellmo -sovelluksesta yhdelle sivulle. 2019 yritys oli kasvanut ja liikeidea kasvanut mobiilisovelluksesta alustaksi / ekosysteemiksi, joten sivuista piti tehdä laajemmat. Sometek auttoi viestimään käyttäjäystävällisesti ja selkeästi Wellmon monimutkaiseksi kasvaneen alustan hyödyt, keinoina mm. infografiikka ja ikonit. Tärkeää oli myös tuoda yrityksen uskottavuustekijät esiin paremmin asiakastarinoilla, logoilla, kumppaniohjelmilla ja case-videoilla.

Wellmon marketing Lead Hanna-Leena Back kertoo projektista:

"Ilkka on huippuammattilainen, jonka kanssa oli todella kiva tehdä töitä! Hommat etenivät hyvällä sykkeellä, hienoja ideoita tuli jatkuvasti lisää ja tiukasta aikataulusta huolimatta saimme hyvännäköiset ja toimivat sivut ajallaan ulos. 🙂 Suosittelen ehdottomasti!"