Graafinen suunnittelu | painotuotteet

Meiltä saat

Tätä kaikkea olemme tehneet asiakkaillemme:

Pyydä tarjous

"Olemme saaneet vahvaa graafista osaamista."

Tarjoamme erottuvaa graafista suunnittelua ja painettuja markkinointimateriaaleja yrityksille pitkällä kokemuksella. Sometek on tehnyt asiakkailleen miltei mitä vain painotuotteita – julkaisuja, esitteitä, käyntikortteja, mainontaa, roll-uppeja ja julisteita, autojen teippauksia, kylttejä – kerro tarpeesi, niin katsotaan voimmeko auttaa.

Tälle sivulle on koottu työnäytteitä painotuotteista ja erilaisista graafisen suunnittelun projekteista. Lisää töitä ja enemmän kuvia löydät varsinaisista asiakascaseista. Graafinen suunnittelu digituotteisiin ja logosuunnittelu löytyvät omilta sivuiltaan.

"Pidämme kovasti selkeästä, ilmavasta ja arvokkaasta taiteilijakatalogien taitosta. Olemme saaneet vahvaa graafista osaamista, jota halusin käyttää myös muidenkin edustamieni organisaatioiden projekteihin."

"Pidimme kovasti suunnittelemistasi roll-upeista ja halusimme itsellemmekin sellaisen. Kiitos erinomaisesta ja joustavasta työstä!"

"Rakastamme dynaamista muotoaan muuttavaa logoamme ja raikasta ilmettämme. Käyntikortteja, esitettä ja Powerpoint -esityksiä on esitelty tapahtumissa rinta rottingilla."