050-5748041 | ilkka.olander (at) sometek.fi

Logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Logo on tärkein visuaalisen ilmeen elementti ja näkyy kaikessa yrityksen viestinnässä. Onnistunut logo antaa hyvän ensivaikutelman ja luo asiakkaalle laatumielikuvaa. Logo kiteyttää yrityksen ydinviestin ja siitä välittyvät sen toimiala, identiteetti ja arvot. Tunnistettavan logon avulla jäät paremmin asiakkaiden mieleen ja erotat yrityksesi kilpailijoista.

Sometek on suunnitellut useita logoja erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Katso sivun ylälaidassa työnäytteitämme logosuunnittelusta.

Hyvä logo

Huolella suunniteltu logo kestää aikaa ja on trendeistä riippumaton. Se edellyttää ymmärrystä kilpailueduistasi. Se kiteyttää tehokkaasti viestisi maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Hyvä logo on selkeä ja toimii joustavasti eri käyttökonteksteissa:

  • verkkosivuilla ja painotuotteissa
  • pienessä ja suuressa koossa (avaimenperä – pakettiauton teippaukset)
  • värillisenä ja mustavalkoisena, tummalla ja vaalealla pohjalla

Uusi logo vai vanhan logon päivitys?

Sometekilla on kokemusta sekä uusien logojen suunnittelusta että vanhojen logojen päivittämisestä.

Vanhan logon päivittämisessä on tärkeää huomioida olemassaoleva brändi ja logon tunnistettavuus. Tunnistettavia elementtejä kannattaa säilyttää, mutta samalla kehittää eteenpäin logon muotokieltä, värimaailmaa, typografiaa yms. Olennaista on, että logo viestii selkeästi ja on linjassa visuaalisen ilmeen kanssa.

Tarvitsetko logon? Jätä tarjouspyyntö.