Tiedot

Projektiin sisältyi

Verkkosivustoon sisältyi

Vieraile sivustolla

"Verkkosivumme nousivat aivan uudelle tasolle."

Hefmec on kone- ja tuotantotekniikan asiantuntijatalo, jonka asiakkaita ovat monet suomalaiset vientiteollisuuden suuryritykset. Hefmec tarvitsi visuaalisesti erottuvat, mobiilissa sulavasti toimivat ja helposti päivitettävät sivut, jotka viestivät paremmin yrityksen korkeatasoisesta osaamisesta. Tärkeää oli myös sivujen helppo päivitettävyys ja hyvä näkyvyys hakukoneissa.

Yhteistyö Sometekin kanssa alkoi uusista WordPress -verkkosivuista 2016. Onnistunut yhteistyö sai jatkoa 2020, jolloin ilmettä uudistettiin laajemmin. Jälkimmäisessä uudistuksessa sivuille lisättiin mm. brändivideoita, laaja tuotekatalogi sekä asiantuntijaprofiilit, joiden avulla asiakkaat voivat löytää sopivan osaajan projektiinsa. Sometek auttoi ideoimaan profiilisivut uskottaviksi ja tekemään oikean osaajan löytämisestä vaivatonta haun ja suodatinten avulla. Autoimme myös paketoimaan tuotesivut strategisesti niin, että tuotteiden hyödyt saatiin osoitettua selkeästi (esim. 3d animaatiot, nostot, Built to Last -lupaus) ja samalla sivut löytyvät hyvin verkosta. 

Ylipäätään sivuista haluttiin yksinkertaisen selkeät ja ilmeeltään virtaviivaiset. Sisältö kiteytettiin nopeasti silmäiltäviksi ja visuaalisesti houkutteleviksi moduleiksi. 2020 ihmiset ja heidän osaamisensa nostettiin uutena linjanvetona kuvituksen keskiöön. Suunnittelun lisäksi Sometek sparrasi Hefmeciä verkkosisällön suunnittelussa ja hakukoneoptimoinnissa. Yrityksen uskottavuutta rakennettiin sivuilla monin tavoin, kuten  logokarusellin, sanottua -osion, osaamisseinän, datan (kovat luvut), asiakascasejen, yritystarinan ja lupausten avulla. 

Hefmecin palvelupäällikkö Kimi Forsberg kertoo projektista:

"Pirun hyvältä näyttää - sivut ovat sata kertaa paremmat kuin edelliset! Hyvin olit palastellut sisällön helppokäyttöiseksi ja ymmärrettäväksi sivurakenteeksi ja näyttäväksi taitoksi. Projekti eteni vauhdikkaasti ja sivut ovat nousseet aivan uudelle tasolle. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä!"