Sometek
notkea digitoimisto | Helsinki

Sometek on digitoimisto, joka taipuu moneen. Saat meiltä erottuvaa suunnittelua niin verkkoon kuin printtijulkaisuihin. Sometek tunnetaan korkealuokkaisesta työn jäljestä, rohkeasta näkemyksestä ja henkilökohtaisesta palvelusta. 

Kumppanuus

Sometek on pitkän tähtäimen kumppanisi. Tämä tarkoittaa välittämistä ja kykyä tarjota aktiivisesti luovia ratkaisuja, jotka auttavat juuri sinua menestymään. Yhteistyö ei yleensä meillä pääty siihen, että verkkosivut saadaan valmiiksi. Koulutamme sinut päivittämään sivujasi ja kehittämään niitä paremmiksi mm. sisällöntuotannon ja analytiikan avulla. Kehitämme brändiäsi ja tuomme printtimateriaalit uuteen ilmeeseen. Haluamme menestyä yhdessä kanssasi. Asiakkaamme arvostavat tätä suuresti ja palaavat luoksemme yhä uudelleen.  

Näkemys

Patenttiratkaisuilla ei voiteta kilpailijoita. Uskallamme haastaa ja tarjota näkökulmia. Voit luottaa, että ammattilainen kertoo sinulle, mikäli jonkin toiveesi toteuttaminen olisi vahingollista sivuillesi ja saat toimivia vaihtoehtoja tilalle. Kokematon toimisto toteuttaa robottina asiakkaan kaikki pyynnöt. Kokenut tekijä sen sijaan uskaltaa varoittaa, milloin ideasi on vahingollinen liiketoiminnallesi, vaarantaa sivujen näkyvyyden hakukoneissa tms. Emme tyydy tekemään vain sitä mitä pyydetään, vaan sen, mitä liiketoimintasi aidosti tarvitsee.

Strateginen tuki

Suunnittelumme on strategista ja liiketoimintalähtöistä. Teemme designratkaisut yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseksi – ei siksi, että ”sivu kaipaa kivan näköistä koristelua”. Olipa kyseessä brändin ydinviestien muotoilu, sisältörakenne, some-kanavien integrointi tai hakukoneoptimointi, olemme apunasi. Sometek auttaa sinua terävöittämään viestisi kärjet, rakentamaan sisältöpolut, ohjaamaan kävijöitä kohti tavoitteitasi ja paljon muuta. Tukenasi on verkkosisällön ammattilainen, joka taklaa näitä haasteita päivittäin.

Jutellaanko lisää?

Etsitkö kumppania brändin rakennukseen, verkkosivujen suunnitteluun tai muuhun suunnitteluprojektiin?

Ilkka Olander, Sometek

Ilkka Olander

Olen digimedian ammattilainen – designer, kouluttaja ja verkkomedian tekijä. Intohimoni on mediarikas viestintä verkossa, jossa yhdistyy niin sanakuva kuin käyttökokemus. Verkko on täynnä meteliä ja siksi siellä pitää erottua laadulla. Uskon verkostomaiseen työtapaan, avoimuuteen ja jakamiseen.  Autan koulutuksissani eri alojen ammattilaisia kehittymään verkon, sosiaalisen median ja design -työkalujen käytössä.

Arvot

1. Pieni on suurta

Verkostojen avulla pienikin toimija voi haastaa ja ohittaa isot ja kömpelöt dinosaurukset. Pieni reagoi muutoksiin ketterämmin. Ihmiseltä toiselle, yksi kerrallaan. Ollaan yhdessä suurempia.

2. Uutta joka päivä

Haastan itseni oppimaan uutta joka päivä. Maailma muuttuu niin nopeasti, että jatkuva poisoppiminen ja omien toimintatapojen kyseenalaistaminen on välttämätöntä. Uskon itseohjautuvaan, verkostomaiseen ja sisäisesti motivoituneeseen oppimiseen.

3. Intohimosta

Jos rakastaa työtään, jokainen yksityiskohta on tärkeä. Työhönsä intohimolla suhtautuva ammattilainen haluaa tehdä laatua sen itsensä vuoksi. Päivittäinen ponnistelu kohti parempaa – kauneutta, tietoa tai ymmärrystä – tekee työstä merkityksellistä.

4. Hyvä työ

Työn jäljestä en tingi. Jos jonkin asian voi tehdä paremmin, se tehdään. Keskinkertainen liukuhihnasuunnittelu ei jää asiakkaasi mieleen eikä kasvata bisnestäsi. Hyvä suunnittelu kestää vuosia ja luo pohjan yrityksesi pitkäaikaiselle menestykselle. 

Faktat

Tutustu töihimme

Autamme asiakkaitamme nousemaan seuraavalle tasolle verkossa.