Brändikuvitus uudelle tasolle

Mitä ikinä tarvitsetkin, me kuvittelemme sen. Avullamme nostat brändisi seuraavalle tasolle ja vakuutat asiakkaasi mieleenpainuvalla visuaalisuudella.

kuvitus-tekoaly-tampereen-savel_2023

Vaikuttavaa visuaalisuutta

Näkemys

Tulevaisuus on täällä. Edistyneen kuvankäsittelyn lisäksi käytämme markkinoiden kehittyneintä tekoälyä visualisoinnin eri vaiheissa. Meillä tekoälyn syvähallinta yhdistyy kokeneen graafikon näkemykseen ja ihmisen käden jälkeen. Kaikki kuvitus viimeistellään käsityönä. Tuloksena on häikäisevä laatu, ennennäkemätön nopeus ja johdonmukainen tyyli.  Älä tyydy geneeriseen kuvapankkikuvitukseen – vaadi  yrityksellesi 100% uniikkia räätälöityä visuaalisuutta, jonka avulla viestisi huomataan.

Valitse tyylisi

Kuvitus onnistuu missä tahansa tyylilajissa, riippuen toivomastasi mielikuvasta. Tässä suosittuja tyylejä.

Mitä saat

Uniikit boutique -kuvitukset nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Räätälöity kuvamaailma

Ei enää geneeristä kuvapankkikuvitusta vaan 100% uniikkeja kuvia räätälöitynä asiakastarpeeseen. Tuloksena korkeampi laatumielikuva ja juuri oikea brändinmukainen äänensävy. Uskallamme luvata paljon, sillä tiedämme ettet tule pettymään.

Nopeus & joustavuus

Ideasta valmiiksi kuvitukseksi ennätysajassa. Reagoimme toiveisiin ja voit heittää ideoita lennossa (on-demand kuvapalvelu). Parhaimmillaan saat kuvituksia tuntien tai päivän varoitusajalla. Luova ja interaktiivinen prosessi tuottaa toivomiasi tuloksia.

Mahdoton on mahdollista

Saat luovia kuvakonsepteja, joita ei ollut aiemmin mahdollista toteuttaa. Visualisoimme monimutkaisetkin aiheet yllättävillä, pysättävillä tavoin. Kuvittelitko, että alasi on tylsä eikä siitä voi viestiä kiinnostavasti? Anna meidän osoittaa, että olit väärässä.

Johdonmukainen tyyli

Luomme yrityksellesi johdonmukaisen kuvituslinjan, josta viestintäsi tunnistetaan. Luotua kuvakonseptia voidaan skaalata loputtomasti päivittäisiin viestintätarpeisiin. Laadukas ja runsas kuvamaailma voi olla tärkeämpi osa brändi-identiteettiä kuin vaikkapa logo. 

Uusiutuminen

2020 -luvulla visuaalisuus kuluu nopeasti ja rima on yhä korkeammalla. Kampanjat, sosiaalinen media ja uudet tuotteet tarvitsevat markkinointiinsa runsaasti visuaalisuutta. Avullamme uusiudut ja ansaitset huomion yhä uudelleen. 

Luovan tekoälyn pioneeri

Olemme luovan tekoälyn syväosaajia ja pioneereja. Käytämme tekoälyä visualisoinnin eri vaiheissa, mutta viimeistelemme kaiken käsityönä. Korkealaatuinen kuvitus onnistuu siksi hintaan josta et uskaltanut aiemmin edes uneksia. Kerro tarpeesi ja pyydä tarjous.

Jutellaanko lisää?

Kerro mitä sinä haluat saavuttaa – me kuvittelemme sen. Soita 050-5748041 tai laita tarjouspyyntö.

Yritysilme & verkkosivut

Tarvitsetko myös yritysilmeen ja verkkosivut? Nostetaan brändisi ilme uudelle tasolle.

Menestystarinoita

Asiakkaita

Lähes jokainen projektimme sisältää nykyisin visuaalisen ilmeen ja kuvamaailman suunnittelun.

Sanottua

Usein kysyttyä

Ymmärrä paremmin kuvittamista – tehdään yhdessä onnistuneempi projekti.

Kuvan rooli yritysilmeessä

Kuvitus hyvinkin nousta 2020 -luvulla yritysilmeen tärkeimmäksi komponentiksi. Perinteisesti ajatellaan, että logo olisi yritysilmeen tärkein elementti. Tälle on hyvät perusteet, kun logoa toistetaan osana kaikkea viestintää.
 
Kuitenkin kuvamaailma on usein näkyvämmässä roolissa yritysmielikuvan välittämisessä. Kuvia yksinkertaisesti on enemmän ja ne toimivat aina viestin kärkinä.  Logo on viestinnässä mukana, mutta monesti kuvan reunassa ja pienellä. Logo ei mitenkään voi ilmaista niitä voimakkaita ja vivahteikkaita viestejä, mitä kuvituksella voidaan saada aikaan.
 
Panosta siis kuvitukseen ja nosta yritysmielikuvasi lentoon. Kuvitus näet on se tekijä viestinnässäsi, joka pysäyttää ihmisen viestisi äärelle, jolla yleisön huomio ansaitaan ja josta yritys muistetaan. Visuaalisen viestinnän keinoin voidaan edistää kaikkein tehokkaimmin yritykseen liittyviä mielikuvia – laatumielikuvaa, positiivista tunnetta ja kilpailijoista erottautumista.
Kuvituskonsepti on on pohdittu linjanveto siitä, millaisia kuvituksia yritysilmeessä käytetään ja mitä kuvilla viestitään. Kuvitustyyli tulee valita niin, että yritys välittää toivotun brändin mukaisen mielikuvan eteenpäin. Onko yrityksesi äänensävy esimerkiksi uskottavan asiallinen, helposti lähestyttävä, vai runollisen tunnelmallinen?
 
Olennaista on, että valittu tyyli sopii yrityksen brändiin ja toimii luontevana osana sitä. Sometekin kuvitukset perustuvat aina pohdittuihin kuvituskonsepteihin ja toimivat osana yrityksen kokonaisviestintää. Näin kuvamaailmasta saadaan irti kaikki teho – ei sekavaa sillisalaattia vaan mieleenjäävä ilme ja mielikuva.
On tärkeää, että kuvituslinja on erottuva ja sitä noudatetaan johdonmukaisesti, jotta asiakkaat muistavat paremmin kaiken yrityksen viestinnän. Haluttu mielikuva välittyy tehokkaammin, kun kuvituksen teemat ja tyyli on pohdittu ja ne muodostavat ”suuremman tarinan” asiakkaan mielessä. Muussa tapauksessa irralliset ja hajanaiset markkinointitempaukset hukkuvat meteliin ja haluttua mielikuvaa ei saada välitettyä.
 
Aiemmin kuvituslinjan suhteen ollaan tehty usein poikkeuksia, koska varsinkin pienemmille yrityksille voi olla lähes mahdoton vaatimus saada kuvitettua päivittäinen viestintä johdonmukaisesti. Kuvapankeissa saisi viettää tuntikausia, eikä silti löydy sopivia kuvia. Tekoäly ratkaisee tämän ongelman ja sen avulla kuvamaailmaa voi skaalata rajusti ylöspäin erilaisiin päivittäisiin kuvitustarpeisiin. Yrityksen linjan tyylistä kuvitusta on yksinkertaisesti mahdollista toteuttaa nopealla aikajänteellä.

Yrityskohtainen kuvapankki

Custom -kuvitus on juuri asiakkaan kulloiseenkin tarpeeseen räätälöity kuvitus, joka noudattaa brändin kuvituslinjaa. Vaatimus on kova ja käytännössä se vaati aiemmin kuvan tuottamisen käsityönä, jolloin kustannukset olivat korkeat. Tämä rajasi custom -kuvituksen isojen brändien yksinoikeudeksi. Pienemmät yritykset saattoivat käyttää räätälöityä kuvaa avainkuvituksina tai kärkikuvituksina, mutta päivittäisessä viestinnässä turvauduttiin geneeriseen kuvapankkikuvaan. Ajatus oli, että kunhan nyt saadaan jokin kuva uutisen yhteyteen, niin ei ihan kuivaa tekstiseinää tarvitse katsella.

Kaupallisissa kuvapankeissa on monia ongelmia. Niiden laatu on heikompi, kuvamateriaali geneeristä ja kuvia voi käyttää kuka tahansa muukin (ei yksinoikeutta kuvan käyttöön). Toisinsanoen optimaaliseen tulokseen ei yleensä päästä, mutta kustannuskysymyksistä niihin on tyytyminen.

Tekoäly auttaa tuomaan kuvien tuottamiseen tarvittavaa työmäärää dramaattisesti alaspäin, minkä ansiosta 100% asiakkaalle räätälöity kuvitus on nyt kaikkien yritysten ulottuvilla. Se mikä ennen oli fantasiaa graafisen ohjeen sivuilla, on nyt todellisuutta. Kun kuvamaailma on määritelty ja tyyli löydetty, voidaan lisää kuvitusta tuottaa mihin tahansa tarpeeseen. Kaikki kuvat ovat 100% uniikkeja ja yritys voi käyttää niitä yksinoikeudella.

Sometek on suunnitellut asiakkailleen yrityskohtaisia kuvapankkeja, joiden ansiosta kaikkeen markkinointiin ja viestintään löytyy brändinmukainen kuvitus. Brändinmukaista kuvitusta voidaan lisäksi tuottaa on-demand pohjalta uusiin tarpeisiin, esimerkiksi mainoksiin, kampanjoihin, uutisiin, blogeihin ja sosiaaliseen mediaan.

Uskomme, että tulevaisuudessa yritysilmeen suunnittelu sisältää olennaisena osana paitsi kuvituslinjan, myös linjan mukaisen kuvapankin tuottamisen. Miksi tyytyä enää geneeriseen bulkkikuvaan, jos voi saada vaikuttavia ja visuaalisesti linjakkaita taideteoksia viestintänsä tueksi? Tervetuloa tulevaisuuteen.

Jutellaanko lisää?

Kerro mitä sinä haluat saavuttaa – me kuvittelemme sen. Soita 050-5748041 tai laita tarjouspyyntö.