Erottuvat 
Vaikuttavat 
Selkeät 
Myyvät 
WordPress verkkosivut

Tarvitsetko WordPress verkkosivut, jotka erottuvat kilpailijoista? Sometek on 100% WordPress-sivustoihin erikoistunut digitoimisto, jonka ydinosaamista ovat visuaalinen suunnittelu / brändi, vaikuttava verkkosisältö ja helppo käyttökokemus.

Näkemys

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: verkkosuunnittelu, brändi, sisältö ja strategia.

WordPress osaaminen

Sometek on erikoistunut WordPress -verkkosivustoihin yli 10 vuoden kokemuksella. Saat meiltä helppokäyttöiset, nopeat ja varmatoimiset sivustot. WordPress -kokemus yhdistyy meillä vahvaan visuaaliseen osaamiseen ja strategiseen näkemykseen. Me emme vain toteuta verkkosivuja vaan kerromme mitä sinun kannattaa tehdä, jotta menestyt verkossa. Olemmekin ansainneet maineen pitkäaikaisena kumppanina, jonka luokse asiakkaat palaavat yhä uudelleen.

Mieleenjäävä design

Erottuva verkkobrändi ei synny kopioimalla muita. Tarvitset uniikkeja ideoita ja mieleenpainuvan visuaalisen viestinnän konseptin. Hyvällä suunnittelulla jalostetaan monimutkaisista asioista jotain briljantin yksinkertaista ja kiinnostavaa. Meille suunnittelu on enemmän kuin visualisointia – se on ongelmanratkaisua, jonka avulla viestisi muotoillaan niin, että se vaikuttaa. Hyvä design on hyvää bisnestä ja siksi siihen kannattaa panostaa.

Viestintä & strategia

Pohditko, miten sosiaalinen media, yritysblogi tai älykäs chatbot kannattaa integroida sivustollesi ja miten toimia eri kanavissa? Miten saada sivuille kävijöitä ja kuinka heidät konvertoidaan asiakkaiksi? Hakukoneoptimointikin pitäisi ottaa huomioon. Ei hätää. Sinua tukee verkon ammattilainen, joka taklaa näitä ongelmia päivittäin. Sparraamme sinua sisällöntuotannossa ja strategiassa, jotta saat verkossa todellisia, mitattavia tuloksia. Oikein suunniteltu sisältö on menestyksesi avaintekijä.

Jutellaanko lisää?

Kerro mitä sinä haluat saavuttaa verkkosivuillasi. Soita 050-5748041 tai laita tarjouspyyntö.

Tutustu töihimme

Autamme asiakkaitamme nousemaan seuraavalle tasolle verkossa.

Asiakkaita

Olipa kyseessä verkkosivujen suunnittelu, WordPress-koulutus tai -konsultointi, tyytyväinen asiakas on aina meille tärkeintä.

Paremmat verkkosivut

Näistä aineksista syntyvät seuraavan tason verkkosivut.

Käyttökokemus

Haluatko sivuston, joka on ihmiselle, ei insinöörille tehty? Helppo käyttöliittymä, selkeä sivurakenne ja pohditut sisältöpolut takaavat, että käyttäjät viihtyvät sivustolla ja löytävät haluamansa sisällön nopeasti.

Erottuva design

Hiottu visuaalinen ilme erottaa sivusi kilpailijoista ja nostaa uskottavuutesi uudelle tasolle. Projektimme sisältävät miltei aina yritysilmeen uudistuksen sisältäen graafiset tyylit, kuvamaailman, värit, typografian ja logon.

Liiketoimintalähtöisyys

Ilman kestävää verkkostrategiaa sivusi eivät saavuta tavoitteitasi. Olemme kouluttaneet 10+ vuotta yrityksiä verkkostrategiassa ja asiakkaanamme saat näkemyksemme käyttöösi kasvattaaksesi liiketoimintaasi verkossa.

Responsiiviset sivut

Ei enää riitä, että sivut toimivat kaikissa laitteissa. Käyttäjät odottavat, että ne myös näyttävät erinomaiselta mobiilista jättimäisille tv-näytöille. Me hiomme kuntoon jokaisen näkymän ja yksityiskohdan.

Sosiaalinen sivusto

Sometek on sosiaalisen median asiantuntijasi. Tiedämme, miten sosiaalinen media kannattaa integroida osaksi sivustoasi ja miten se tukee parhaiten liiketoimintaasi. Luomme myös pohjan sille, että sivujesi sisältöjä jaetaan. 

Hakukoneystävällisyys

Suurin osa kävijöistä tulee nykyään hakukoneista. Optimoimme sivusi hakukoneille ja sparraamme sinua sisällöntuotannossa niin, että Google on puolellasi. Olemme nostaneet monen asiakkaamme kävijämäärät moninkertaisiksi.

Voimakkaat ominaisuudet

Tuleeko sivuillesi verkkokauppa, tapahtumakalenteri, haku / sisältöfiltterit tai kyselylomakkeita? Entä miten olisi chatbot, monikielisyys, uutiskirjeet, sisältösuositukset, kävijäanalytiikka…? Kaikki onnistuu – kerro vain mitä tarvitset.

Helppo päivittää

WordPressiä ylistetään helppokäyttöisyydestä, mutta me teemme päivittämisen vieläkin helpommaksi sinulle. Suunnittelemme sivut markkinajohtaja Elementorilla, joka on palkittu jo kahdesti parhaana WordPress lisäosana. 

Sijoitus tulevaisuuteen

Muuttuuko liiketoimintasi? Vaadi sivut, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen. Käytämme joustavia teknisiä ratkaisuja (pitkälle optimoitu teema, testatut lisäosat, dokumentoitu koodi), jotka taipuvat muuttuviin tarpeisiisi vaivatta. 

Nopeus ja varmatoimisuus

Käytämme WordPressiin erikoistuneita palveluntarjoajia, jotka ovat Suomen nopeimpia ja tietoturvallisimpia. Optimoimme sivujen latausajan eri keinoin. Tämä on tärkeää, sillä esim. Google palkitsee sivustoja nopeudesta.

Jatkuva kehitys

Saat sivuista enemmän lisäarvoa, kun niitä kehitetään mm. analytiikan ja käyttäjädatan pohjalta yhä paremmiksi. Emme hylkää sinua sivuston suunnittelun jälkeen, vaan autamme viilaamaan niiden konversion kohdilleen.

Priimalaatua sopuhintaan

Älä maksa verkkosivuistasi ylihintaa. Fiksut työtavat säästävät aikaamme ja sitä kautta sinun rahaasi. Harva digitoimisto pystyy tuottamaan vastaavaa lisäarvoa yhtä reiluun hintaan. Pyydä tarjous.
0
Jo vuodesta

Sometek kasvaa ja kehittyy, asiakkaamme sen mukana. 

0 +
Suunnitteluprojektia

Verkkosivut, yritysilmeet ja muut suunnitteluprojektit

Sanottua

Usein kysyttyä

Ymmärrä paremmin verkkosuunnittelua – tehdään yhdessä onnistuneempi projekti.

Verkkosivujen uudistus

Suunnittelun aloitus ja tarjousvaihe

Vaikuta sisällöillä verkossa

Brändi ja visuaalinen ilme

Tuloksia verkkosivuilla

WordPress julkaisujärjestelmä

Jutellaanko lisää?

Kerro mitä sinä haluat saavuttaa verkkosivuillasi. Soita 050-5748041 tai laita tarjouspyyntö.