WordPress 
Verkkostrategia 
Valokuvaus 
koulutukset

WordPress, verkkostrategia ja mobiilikuvaus -koulutuksia yrityksille – jo vuodesta 2012. 

Selaa koulutuksia

Räätälöimme koulutuksen yrityksesi tarpeeseen – kysy lisää.

WordPress -koulutukset

Ota haltuun maailman suosituin verkkojulkaisualusta. Sometek on yksi Suomen kokeneimmista WordPress kouluttajista ja opettanut WordPressin käyttöä jo vuodesta 2010. Hands-on tekemiseen perustuvilla kursseilla opit nopeasti WordPressin julkaisutoiminnot, ulkoasun ja toiminnallisuuksien muokkaamisen. Lisäksi saat laajempaa näkemystä niin verkkostrategiaan kuin WordPress ekosysteemin hyödyntämiseen. 

Tuloksia verkossa

Verkon valloittaminen on helpompaa, kun ymmärtää sen lainalaisuuksia: sisältömarkkinointia, hakukoneoptimointia ja sosiaalisen median strategiaa. Miten nämä usein erillisinä käsitellyt osa-alueet kytkeytyvät yhteen kokonaisvaltaiseksi strategiaksi, joka tuo tuloksia verkossa?

Mobiilikuvaus, digikuvaus ja sosiaalinen media

Mobiilikuvaus -työpajassa opit mobiilikuvauksen tärkeimmät tekniikat ja erityispiirteet. Kurssilla tehdään monipuolisesti käytännön kuvausharjoituksia ja kuvankäsittelyä sekä kehitetään osallistujien visuaalista ilmaisua. Lisäksi saat paljon vinkkejä, kuinka voit tukea mobiilikuvauksella ja visuaalisella viestinnällä sosiaalisen median strategiaasi ja verkkoviestintääsi.

Infografiikka verkossa

Infografiikat ovat yksi verkon suosituimmista sisältöformaateista. Tiedon paketointi visuaalisesti houkuttelevaan muotoon on kriittistä, mikäli sille haluaa verkossa lukijoita, sosiaalisen median jakoja ja vaikuttavuutta. Kurssilla luodaan ohjatusti oma infografiikka ilmaisilla verkkotyökaluilla. Lisäksi tarkastellaan käytännön infografiikkaesimerkkien kautta mm. tiedon visuaalista jäsentelyä, ydinviestin selkiyttämistä, tyyliä ja äänensävyä, tiedon osittamista, eri visualisointistrategioita, väriä, kompositiota, typografiaa ja kuvitusta.

Aiempia koulutuksia

2010-2018

Yrityskohtainen koulutus?

Tarvitsetko yrityksellesi tai organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen Sometekin osaamisalueelta? Pyydä tarjous.

Ilkka Olander, Sometek

Kouluttaja

Ilkka Olander on tehnyt verkkojulkaisemiseen, visuaaliseen suunnitteluun ja  sosiaaliseen mediaan liittyviä koulutuksia vuodesta 2012. Sometekin lisäksi hän on vetänyt yrityskoulutuksia Soveltossa (2012-2014) ja Corellia Helsingissä (2015-2018) sekä opettanut mm. Aalto-yliopistossa, Metropoliassa, Helsingin kesäyliopistossa ja Helsinki Business Collegessa. Hän on kouluttanut monipuolisesti eri toimialojen yrityksissä mm. viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia, toimittajia, virkamiehiä, opettajia ja oppilaitosjohtoa.

Asiakkaita

Sometek on saanut kouluttaa laajasti niin yritysmaailmassa kuin julkisen puolen organisaatioissa. Kiitos luottamuksesta!

Sanottua