Tiedot

Projektiin sisältyi

Verkkosivustoon sisältyi

"Olemme todella tyytyväisiä sivuihin ja arvostamme Sometekin näkemystä verkkoliiketoimintaan"

CSolutor oli liiketoimintakriittisten tietojärjestelmäratkaisujen asiantuntijatalo, jonka Sofigate osti 2018. Sometek suunnitteli CSolutorille verkkosivut ja ilmeen 2015, minkä siivittämänä yritys onnistui liki tuplaamaan liikevaihtonsa yli 7 miljoonaan, kunnes se ostettiin.

Lähtötilanteessa Csolutorin sivut eivät vakuuttaneet – kliseiset kuvapankkikuvitukset, vaikeaselkoinen sisältö ja heikosti toteutettu responsiivisuus suurimpina kompastuskivinä. Sometek pyydettiin apuun luomaan uskottavat verkkosivut, jotka toisivat esiin CSolutorin osaamisen ja erottaisivat sen kilpailijoista edukseen.

Julkaisujärjestelmä vaihdettiin Sharepointista WordPressiin, jotta CSolutorin olisi jatkossa helppo julkaista lisää asiakastarinoita ja blogiartikkeleita. Haimme modernia, ilmavaa ja klassisen tyylikästä visuaalista ilmettä, joka paketoisi CSolutorin viestinnän kiinnostavampaan muotoon. CSolutorin osaajien esille nostamiseksi tehtiin useampi valokuvaussessio CSolutorin toimistolla. Aidoista ja elävistä tilannekuvista pidettiin kovasti ja niitä käytettiin sivujen pääkuvituksena. Näiden tukena käytettiin infografiikkaa ja ikoneja, joita käytettiin abstraktimpien asioiden kuvittamisessa.

Sivuston suunnittelun lisäksi Sometek sparrasi sisällössä, hakukoneoptimoinnissa ja verkkostrategiassa. Suunnittelu jatkui uusilla Roll-Up julisteilla, joihin tuotiin verkkosivujen ilme.

CSolutorin Digital Marketing Manager Kati Pekonen kertoo:

"Valokuvat ovat aivan mahtavia, pidämme niistä tosi paljon! Roll-Upitkin ovat tosi hienot, herättävät varmasti huomiota. Olemme todella tyytyväisiä siihen miltä sivut näyttävät. Pääsimme vauhdilla liikkeelle ja Ilkka pystyi heti antamaan meille selkeän demon sivuista. Arvostan myös, että hän uskalsi sanoa mielipiteensä, vaikka ne saattoivat erota omistani. Lopulta teimme suurimman osan sivujen ratkaisuista Sometekin asiantuntevien neuvojen mukaan."