Tiedot

Projektiin sisältyi

Verkkosivustoon sisältyi

Vieraile sivustolla

"Alamme parhaat sivut, täytyy antaa täydet 10/10."

CogniMed on nopeasti kasvava puheterapian palvelutalo ja osa Valmennuskeskus-konsernia. Sometek suunnitteli CogniMedille uudet WordPress -verkkosivut, visuaalisen ilmeen ja auttoi terävöittämään verkkostrategiaa (hakukoneet, sosiaalinen media, viestinnän kärkien kiteytys). Cognimed lähti uudistuksen myötä hurjaan kasvuun ja on yli kymmenkertaistanut henkilöstönsä määrän, joka käsittää 2023 n. 70 puheterapian ja psykologian asiantuntijaa. Verkkosivut uudistettiin 2022 ja Cognimedin, mikä on edelleen helpottanut mm. rekrytointia ja työnantajamielikuvaa Cognimedin kasvaessa.

Edustavien ja helppokäyttöisten sivujen lisäksi asiakkaalle tärkeää oli hakukonenäkyvyyden parantaminen. Sometekin ehdotuksesta sivuille rakennettiin tarkoitusta varten puheterapian tietopankki, joka on ainoa laatuaan Suomessa. Idea on, että laadukas tieto, joka nousee Googlen hakutulosten kärkeen, houkuttelee tehokkaasti uusia kävijöitä CogniMedin palvelujen pariin ja sitouttaa olemassaolevia asiakkaita. Tietopankki on toiminut erinomaisen hyvin ja sitä on laajennettu useampaan otteeseen.

Onnistunut sisältöstrategia on tuonut tuloksia. Sivut löytyvät erinomaisesti ja niillä vietetään pitkiä aikoja. Cognimedin hakukonenäkyvyys on päihittänyt kilpailijat miltei kaikilla tärkeillä hakutermeillä, vaikka kyseessä on uusi toimija toimialalla. 

Lisäksi asiantuntijoiden esiinnostaminen omilla profiileilla ja ajankohtainen blogisisältö vankistavat kuvaa CogniMedista alansa johtavana asiantuntijana ja luo positiivista työnantajakuvaa. Cognimed onkin noussut alansa halutuimpien työnantajien joukkoon ja kasvanut nopeasti. Samalla myös Cognimedin palveluvalikoimaa on laajennettu mm. psykologipalveluin.

CogniMedin toimitusjohtaja Petri Kaisamatti kertoo:

”Kiitos sivustosta, ne ovat oman alan parhaat ja niitä kelpaa levittää. Idea puheterapian tietopankista oli erinomainen ja toteutus osaava. Täytyy sanoa, että olet hyvin olet sisäistänyt sisällöt ja kyennyt ne tiivistämään houkuttelevaksi paketiksi. Todella hienoa jälkeä, täytyy antaa täydet 10/10.”