Valokuvauspalvelut matkailualalle

Palvelut

Pyydä tarjous

"Vahvaa osaamista kuvalla vaikuttamiseen ja brändin rakentamiseen"

Sometek tarjoaa valokuvauspalveluita yrityksille pitkällä kokemuksella. Teemme päivittäin yritysviestintää ja tiedämme, miten valokuvalla voi vaikuttaa, rakentaa brändiä, luoda uskottavuutta ja jäädä kävijän mieleen. 

Maisemakuva on erityisen tärkeää matkailualan yrityksille, kuten hotelleille, ohjelma- opas- ja elämyspalveluille. Luonto on Suomen matkailun tärkein myyntivaltti ja luontoelämysten välittäminen käy tehokkaimmin valokuvien avulla.  Sometek on toiminut kumppanina useiden hotellien / matkailualan yritysten viestinnässä ja meillä on paljon kokemusta matkakuvastolla mielikuvien luomisesta. Katso esim. case Star Arctic Hotel, joka sisälsi viiden eri Lapin matkailuun liittyvän brändin suunnittelun.

Meiltä saat

  • matkailualan brändikuvat
  • luontokuvat ja maisemakuvat
  • ympäristö- ja arkkitehtuurikuvat
  • miljöökuvat, fiiliskuvat

"Sometek on vastannut visuaalisesta viestinnästämme vuodesta 2017. Olemme saaneet vahvaa osaamista kuvalla vaikuttamisesen ja brändin rakentamiseen, mikä on auttanut meitä erottumaan kilpailusta. Kuvankäsittely on ollut huippuluokkaa ja kuvamateriaali on käsittelyn jälkeen aivan uudella tasolla."