050-5748041 | ilkka.olander (at) sometek.fi

Valmennuskeskus Public – verkkosivut

Valmennuskeskuspublic.fi – verkkosivut

Valmennuskeskus Public tarjoaa julkisrahoitteisia koulutuspalveluja ja pyrkii Suomen vaikuttavimmaksi valmennusyhtiöksi alallaan. Public on osa Valmennuskeskusta, jonka pääsykoekursseille on 41 toimintavuoden aikana osallistunut yli 120000 henkeä. Sometek suunnitteli Valmennuskeskus Publicille uudet kotisivut, jotka viestivät yhtiön osaamisesta aiempaa vakuuttavammin.

Valmennuskeskus toivoi visuaalisia ja selkeitä sivuja. Suunnittelin palveluista piirroskonseptikuvat, jotka kiteyttävät tehokkaasti kunkin palvelun ydinasiat. Piirrostyyli tuo sivuille kevyempää äänensävyä, joka toimii vastapainona pidemmille leipäteksteille. Pitkät tekstit jaettiin nopealukuisiksi moduleiksi ja avainasiat nostettiin esiin mm. typografian ja ikoneiden avulla. Ilmava taitto lisää keveyden tuntua.

Värikoodaus ja teemakuvitus auttoi erottamaan laajan palveluvalikoiman ja blogijulkaisut selkeiksi kokonaisuuksiksi. Käsittelin sivuilla käytetyt valokuvat duotone-tekniikalla, jotta ne vahvistavat värimaailmaa ja jäävät paremmin mieleen. Megamenu auttoi navigoimaan nopeasti palvelusivuilla ja erottuvat call-to-action palkit ohjaavat käyttäjää tärkeimmille sivuille.

Autoin Valmennuskeskuksen väkeä sisällöntuotannossa ideoimalla tapoja, joilla viesti saadaan paketoitua selkeään ja helppolukuiseen formaattiin. Nopeasti silmäiltävät infolaatikot ja sisältömodulit, infografiikat ja asiakaslainaukset osoittautuivat toimiviksi tavoiksi viestiä yhtiön osaamisesta.

Valmennuskeskuksesta kiitellään sivuja upeiksi ja kerrotaan niiden saaneen paljon positiivista palautetta. Varatoimitusjohtaja Antti Kasanen summaa:

Sivut näyttävät todella hyvältä ja muutos aikaisempaan sivustoon on valtava. Kiitos hyvästä ja joustavasta työstä!

 

WordPress -verkkosivuston ominaisuudet:

  • Responsiivinen – skaalautuu joustavasti mobiililaitteisiin
  • Mediarikas – custom kuvitus, parallax -osiot, infografiikat
  • Päivitettävä – julkaisujärjestelmä (WordPress), jota asiakkaan helppo käyttää + koulutusvideot WordPress sisällöntuotantoon.
  • Hakukoneoptimoitu – hakukoneoptimointi sisältyi suunnitteluun
  • Sosiaalinen – blogi, some-jakonapit

Kuvat

Asiakas:KK Valmennuskeskus Oy
Näytä sivusto