Tiedot

Projektiin sisältyi

Verkkosivustoon sisältyi

Vieraile sivustolla

"Muutos aikaisempaan on valtava - kiitos erinomaisesta työstä!"

Valmennuskeskus Public tarjoaa julkisrahoitteisia koulutuspalveluja ja pyrkii Suomen vaikuttavimmaksi valmennusyhtiöksi alallaan. Public on osa Valmennuskeskusta, jonka pääsykoekursseille on 41 toimintavuoden aikana osallistunut yli 120000 henkeä. Sometek suunnitteli Valmennuskeskus Publicille uudet kotisivut, jotka viestivät yhtiön osaamisesta aiempaa vakuuttavammin.

Valmennuskeskus toivoi visuaalisia ja selkeitä sivuja. Tätä tavoitetta edistämään palveluista suunniteltiin piirroskonseptikuvat, jotka kiteyttävät tehokkaasti kunkin palvelun ydinasiat. Piirrostyyli tuo sivuille kevyempää äänensävyä, joka toimii vastapainona pidemmille leipäteksteille. Pitkät tekstit jaettiin nopealukuisiksi moduleiksi ja avainasiat nostettiin esiin mm. typografian ja ikoneiden avulla. Ilmava taitto lisää keveyden tuntua.

Värikoodaus ja teemakuvitus auttoi erottamaan laajan palveluvalikoiman ja blogijulkaisut selkeiksi aihekokonaisuuksiksi. Valokuvat käsiteltiin duotone-tekniikalla, jotta ne vahvistavat värimaailmaa ja erottelevat sivuston osioita toisistaan. Megamenu auttoi navigoimaan nopeasti palvelusivuilla ja erottuvat call-to-action palkit ohjaavat käyttäjää tärkeimmille sivuille.

Autoimme Valmennuskeskuksen väkeä sisällöntuotannossa ideoimalla tapoja, joilla viesti saadaan paketoitua selkeään ja helppolukuiseen formaattiin. Nopeasti silmäiltävät infolaatikot ja sisältömodulit, infografiikat ja asiakaslainaukset osoittautuivat toimiviksi tavoiksi viestiä yhtiön osaamisesta. Onnistunut yhteistyö laajeni vielä myöhemmin, kun Sometek järkeisti Valmennuskeskuksen blogeja. 

Valmennuskeskuksesta kiitellään sivuja upeiksi ja kerrotaan niiden saaneen paljon positiivista palautetta. Varatoimitusjohtaja Antti Kasanen summaa:

"Sivut näyttävät todella hyvältä ja muutos aikaisempaan sivustoon on valtava. Paljon selkeämmät, visuaalisemmat ja uskottavammat sivut. Pidimme kovasti suunnittelemistasi roll-upeista ja halusimme itsellemmekin sellaisen. Kiitos erinomaisesta ja joustavasta työstä!"