050-5748041 | ilkka.olander (at) sometek.fi

Keventäjät – verkkosivusto

Keventajat.fi – verkkosivut

Keventäjät on Suomen suurin ja tunnetuin laihdutuspalvelu, johon on luottanut 70000 jäsentä ja 125000 uutiskirjeen tilaajaa. Palvelu tarjoaa mm. henkilökohtaisen painonhallintaohjelman, ruoka- ja liikuntapäiväkirjan, asiantuntijatietoa ja ison yhteisön tuen. Lähtötilanteessa Keventäjien verkkonäkyvyys ei kuitenkaan ollut sitä luokkaa, mitä toivottiin.

Sometek uudisti 2016 Keventäjien verkkosivut. Tavoitteeksi asetettiin näkyvyyden parantaminen ja konversioasteen eli palvelun jäsenien ja uutiskirjeen tilaajien määrän nostaminen. Keventäjien laaja yli 2000 artikkelin sisältömassa tuotiin houkuttelemaan kävijöitä hakukoneista ja sosiaalisesta mediasta. Uusille visuaalisesti houkutteleville laskeutumissivuille kiteytettiin jäsenedut ja liittymisen syyt mm. infografiikan avulla ja niille johdettiin käyttäjiä muilta sivuilta, erityisesti artikkeleista.

Uudella sivustolla on runsaasti asiantuntijatietoa ruuasta, terveydestä ja liikunnasta. Keventäjille oli vuosien varrella kertynyt paljon ”ikivihreää” sisältöä, jota haluttiin nostaa esiin eri tavoin: älykkäät dataan perustuvat sisältösuositukset, nopea artikkeleiden selailu, kategoriat, avainsanoitus. Lisäksi palvelun terveys-, liikunta- ja ravitsemusasiantuntijoita nostettiin esiin omilla kirjoittajasivuilla ja profiileilla.

WordPress -sivustoon sisältyi WooCommerce -kauppa, josta voi ostaa Keventäjien oheistuotteita. Lisäksi sivuille suunniteltiin asiantuntijoiden laatima testi, jonka avulla voi mitata valmiuttaan terveelliseen laihduttamiseen.

Suunnittelun lomassa sparrasin asiakasta sisällöissä ja verkkostrategiassa. Lisäksi toin uuden ilmeen myös uutiskirjeeseen ja muihin painettuihin markkinointimateriaaleihin.

WordPress -verkkosivuston ominaisuudet:

  • Responsiivinen – skaalautuu joustavasti mobiililaitteisiin
  • Sosiaalinen – blogi, uutiskirje pop-up, some-jakonapit, älykkäät sisältösuositukset, kirjoittajaprofiilit
  • Mediarikas – infografiikat, mockup-kuvat, parallax -osiot
  • Päivitettävä – julkaisujärjestelmä (WordPress), jota asiakkaan helppo käyttää + koulutusvideot WordPress sisällöntuotantoon.
  • Hakukoneoptimoitu – hakukoneiden huomiointi suunnitteluvaiheessa
  • Verkkokauppa – WooCommerce verkkokauppa

Kuvat

Asiakas:Obesus Oy
Näytä sivusto