Tuloksia verkossa

Sisältömarkkinointi, sisältöstrategia ja hakukoneoptimointi.

Verkon valloittaminen on helpompaa, kun ymmärtää sen lainalaisuuksia: sisältömarkkinointia, hakukoneoptimointia ja sosiaalisen median strategiaa. Kurssilla saat näkemyksen siitä, miten nämä usein erillisinä käsitellyt osa-alueet kytkeytyvät yhteen kokonaisvaltaiseksi strategiaksi, joka tuo tuloksia verkossa. Kurssin tehtävissä pääset kehittelemään omaa verkkostrategiaasi ammattilaisen ohjauksessa.

Tuloksia verkossa (1-2pv)

Tiedot ja tilaaminen

Tilaa koulutus asiakaskohtaisena toteutuksena, joka voidaan räätälöidä tarpeisiisi. Koulutus voidaan toteuttaa 1-2 päiväisenä asiakkaan tarpeen mukaan.

Yrityskohtainen koulutus?

Tarvitsetko yrityksellesi tai organisaatiollesi räätälöidyn WordPress koulutuksen? Kerro tarpeesi ja pyydä tarjous.

Ilkka Olander, Sometek

Kouluttaja

Ilkka Olander on tehnyt verkkojulkaisemiseen, visuaaliseen suunnitteluun ja  sosiaaliseen mediaan liittyviä koulutuksia vuodesta 2012. Sometekin lisäksi hän on vetänyt yrityskoulutuksia Soveltossa (2012-2014) ja Corellia Helsingissä (2015-2018) sekä opettanut mm. Aalto-yliopistossa, Metropoliassa, Helsingin kesäyliopistossa ja Helsinki Business Collegessa. Hän on kouluttanut monipuolisesti eri toimialojen yrityksissä mm. viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia, toimittajia, virkamiehiä, opettajia ja oppilaitosjohtoa.

Asiakkaita

Olemme kouluttaneet sisältölähtöistä verkkostrategiaa niin yrityksille kuin julkisen puolen toimijoille. Kiitos luottamuksesta!