Mobiilikuvaus, digikuvaus ja sosiaalinen media

Vaikuta visuaalisemmalla viestinnällä sosiaalisessa mediassa – ota haltuun mobiilikuvaus. 

Verkossa menestymiseen tarvitaan nykyään yhä visuaalisempaa sisältöä. Monella yrityksellä onkin päivittäinen tarve tuottaa sosiaalisen median profiileihinsa tai verkkosivustolleen kiinnostavaa, visuaalista sisältöä. Mobiilikuvaus on yksi parhaista tavoista nostaa julkaisemisensa tasoa, erottua ja jäädä kävijöiden mieleen. Hyvin suunniteltu, visuaalisesti houkutteleva viesti huomataan ja se vaikuttaa.

Mobiilikuvaus ja sosiaalinen media (1pv)

Tiedot ja tilaaminen

Tilaa koulutus asiakaskohtaisena toteutuksena, joka voidaan räätälöidä tarpeisiisi. Kaikkia sisällössä mainittuja sovelluksia ei välttämättä ehditä käydä yhdessä päivässä – otamme huomioon osallistujien toiveet.

Digikuvauksen perusteet yrityskäytössä (1pv)

Tiedot ja tilaaminen

Tilaa koulutus asiakaskohtaisena toteutuksena, joka voidaan räätälöidä tarpeisiisi.

Yrityskohtainen koulutus?

Tarvitsetko yrityksellesi tai organisaatiollesi räätälöidyn digi- tai mobiilikuvaus koulutuksen? Kerro tarpeesi ja pyydä tarjous.

Ilkka Olander, Sometek

Kouluttaja

Ilkka Olander on tehnyt verkkojulkaisemiseen, visuaaliseen suunnitteluun ja  sosiaaliseen mediaan liittyviä koulutuksia vuodesta 2012. Sometekin lisäksi hän on vetänyt yrityskoulutuksia Soveltossa (2012-2014) ja Corellia Helsingissä (2015-2018) sekä opettanut mm. Aalto-yliopistossa, Metropoliassa, Helsingin kesäyliopistossa ja Helsinki Business Collegessa. Hän on kouluttanut monipuolisesti eri toimialojen yrityksissä mm. viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia, toimittajia, virkamiehiä, opettajia ja oppilaitosjohtoa.