050-5748041 | ilkka.olander (at) sometek.fi
web suunnittelu

WEB -SUUNNITTELUA, RAKKAUDELLA

1. Sosiaalinen & mobiili sivusto

2. Mediarikas, visuaalinen

3. Hakukoneoptimoitu

4. WordPress - maailman suosituin julkaisualusta

5. Helppokäyttöinen

KYSY TARJOUS >

WordPress kotisivut

Web suunnittelua, rakkaudella

Terve, olen Ilkka. Suunnittelen verkkosivuja, rakkaudella. Uskon laatuun, hyvin tehtyyn työhön rennolla asenteella.

Suunnittelussa lähden sisältö, design ja konsepti edellä, sillä verkossa on nykyisin kyse vaikuttamisesta, ei insinööritieteestä. Tärkeintä on, että sivusto vakuuttaa: kynä luistaa, kuva kertoo ja käyttökokemus miellyttää. Jotta ihmiselle jää tunnejälki. Suunnittelemani sivustot ovat sosiaalisia ja mobiileja. Kaikkien sivustojen alustana on WordPress, maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jolla sinun on helpointa päivittää sivustoasi.

Web -suunnittelu

Laatu kaikessa tekemisessä. +9 muuta syytä valita Sometek.

Sosiaalinen sivusto

Sometek on sosiaalisen median asiantuntijasi. Tiedän, miten sosiaalinen media kannattaa integroida osaksi sivustoasi ja miten se tukee liiketoimintaasi. Sosiaalinen sivusto on uusi musta, minimistandardi verkossa.

Visuaalinen

Houkutteleva visuaalinen ilme erottaa hyvän brändin sadoista kilpailijoista. Suunnittelen halutessasi myös logon, luon sivuston kuvituksen ja animaatiot.

Voimakkaat ominaisuudet

Tarvitsetko sivustosi yhteyteen verkkokaupan tai sosiaalisen intranetin? Entä miten olisi uutiskirjeet, some-integrointi, tuote/sisältö suositukset, chat, kävijäanalytiikka…? Onnistuu.

Mobiili sivusto

Verkon mobiilikäyttö ylittänee pöytäkoneet 2015. Viimeistään nyt on aika päivittää sivustosi mobiiliyhteensopivaksi. Kaikki Sometekin suunnittelemat sivustot ovat responsiivisia, eli skaalautuvat laitteeseen kuin laitteeseen.

Helpot julkaisuvälineet

Työvälineeni on WordPress, maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Sen avulla asiakas voi päivittää itse sivustoaan ja julkaista helposti omia sisältöjään.

Sijoitus tulevaisuuteen

Rakenna tukikohtasi verkossa kestävälle pohjalle. Innovatiivinen WordPress -ekosysteemi kehittyy harppauksin ja valitsemalla sen pääset nauttimaan arvoverkoston työn hedelmistä. 

Käyttökokemus

Haluatko sivuston, joka on ihmiselle, ei insinöörille tehty? Helppo käyttöliittymä, selkeä sivurakenne ja pohdittu sisältöpolku takaavat, että käyttäjät viihtyvät sivustolla ja löytävät haluamansa sisällön nopeasti. 

Hakukoneystävällinen

Pelisi on pelattu, jos sivustosi ei löydy verkosta. Ymmärrän hakukoneoptimointia ja autan suunnittelemaan sivuston sisällön niin, että Google on puolellasi.

Priimalaatua sopuhintaan

Älä maksa verkkosivuistasi liikaa. Fiksut työtavat säästävät omaa aikaani ja sitä kautta sinun rahaasi. Pyydä tarjous. 

Kotisivut + sosiaalinen intranet.

Liitä sivustollesi sosiaaliset työtilat, joissa yhteistyö ja jakaminen on helppoa ja 100% hallittua.

Tilaa kotisivut, saat sosiaalisen intranetin puoleen hintaan.

-Portfoliosta-

WordPress kotisivut yritykselle

WordPress kotisivut yritykselle

Jos tarvitset WordPress kotisivut, olet tullut oikeaan paikkaan.

Sometek on erikoistunut WordPress -sivustoihin ja kouluttanut alustan käyttöä jo vuosia. Seuraavassa 8 syytä valita WordPress ja Sometek.

1

WordPress - suosituin julkaisujärjestelmä

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja se pyörittää jo yli 20% verkkosivuista. Uusista sivustoista jopa 25% rakennetaan WordPress -pohjalle ja osuus kasvaa jatkuvasti. Ovatko sinun kotisivusi seuraavat?

Avoimen lähdekoodin ohjelmisto sopii mainiosti pienille ja ketterille toimijoille, mutta yhtä lailla sitä käyttävät maailman tunnetuimmat brändit. Syitä on monia: helppokäyttöisyys, hakukoneystävällisyys, kustannustehokkuus, voimakkaat ominaisuudet ja innovatiivinen ekosysteemi.

2

Voimakkaat ominaisuudet

Kuvittelitko, että WordPress on pelkkä blogialusta? Kaikkea muuta. Kyseessä on voimakas julkaisujärjestelmä (CMS), jolla voi rakentaa niin yrityssivuston, verkkokaupan kuin vaikkapa sosiaalisen yhteisön.

WordPress:in voima perustuu pitkälti sen joustavuuteen ja laajennettavuuteen. WordPress -ekosysteemi käsittää yli 25000 lisäosaa (toiminnot) ja yli 40000 teemaa (ulkoasu), jotka ovat räätälöitävissä täysin tarpeiden mukaan. Kerro tarpeistasi, niin katsotaan miten voin auttaa.

3

Hakukoneystävälliset kotisivut

Tiesitkö, että Googlessa klikkauksista 90% kohdistuu ensimmäisen sivun hakutuloksiin ja puolet kahteen ensimmäiseen tulokseen? On suuri virhe jättää hakukoneoptimointi huomiotta!

WordPress on erittäin hakukoneystävällinen alusta ja laadukkaiden lisäosien ansiosta optimointi on helppoa. Ymmärrän hakukoneiden logiikkaa ja otan löydettävyyden luonnollisesti huomioon sivuston suunnittelussa. Teknisen optimoinnin lisäksi minulla on paljon vinkkejä hakukoneystävällisen sisällön ja rakenteen suunnitteluun (mikäli sisältö tulee sinulta).

4

WordPress on helppo

Haluat siis ryhtyä julkaisijaksi, mutta et ole teknisesti orientoitunut? Ei hätää. WordPress on tehty tavalliselle ihmiselle, ei insinöörille. Sitä on yhtä helppo käyttää kuin tuttua tekstinkäsittelyohjelmaasi. Asiakas voi itse päivittää sivustoaan ilman että koodaa riviäkään – ja toimia samalla verkossa ammattimaisesti.

Olen kouluttanut WordPressin käyttöä vuodesta 2010 ja ihmiset jatkuvasti hämmästyvät, miten helppoa ja hauskaa verkkojulkaiseminen (teksti, kuva, ääni, video…) voi olla.

5

Käyttökokemus

Käyttökokemuksella on väliä. Hyvä verkkosivusto on visuaalisesti houkutteleva, rakenteeltaan selkeä, helposti navigoitava, skaalautuu eri laitteisiin ja latautuu nopeasti. Kyse ei ole pelkästä visuaalisesta ilmeestä vaan käyttökokemus on monen asian summa. Ymmärrän kokonaispakettia ja lisäksi verkostostani löytyy tarvittaessa huippuosaamista sitä täydentämään. WordPress auttaa keskittymään olennaiseen.

6

Älä maksa liikaa

WordPress -sivustoja rakennetaan harvoin nollasta. Sen sijaan ne räätälöidään asiakkaan tarpeisiin hyödyntämällä jo olemassaolevia rakennuspalikoita. Työtapa on nopea ja kustannustehokas. Miksi keksiä pyörää uudelleen? Parempi rakentaa sen päälle, mitä verkosto tuottaa. Pyydä tarjous ja hämmästy, miten hyvää vastinetta rahoilleen voi saada.

7

Innovatiivinen WordPress ekosysteemi

Haluathan rakentaa tukikohtasi kestävälle pohjalle? WordPress on satsaus tulevaisuuteen.

Nykyisin liiketoiminnassa on kyse ekosysteemeistä (vrt. iOS, Android, Windows). Haluatko hyötyä kymmeninen tuhansien kehittäjien työpanoksesta (WordPress) vai vain muutaman ihmisen työstä? Käyttämällä WordPressiä toimin samalla osana arvoverkostoa, jossa voin vapaasti hyödyntää yli 20000 WordPress -ammattilaisen osaamista. Niin voit sinäkin.

Älä tee sitä virhettä, että sitoudut jonkin toimittajan omaan julkaisujärjestelmään. Olet vankina heidän pienessä ”suljetussa puutarhassaan” ja jokainen päivitys maksaa maltaita. Ehkä olet kuullutkin julkisen sektorin epäonnistuneista järjestelmä-hankinnoista, joissa IT-toimittajat ovat tehneet asiakkaan riippuvaiseksi itsestään? WordPress sen sijaan on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka ei kahlitse sinua kehenkään yksittäiseen toimittajaan.

8

WordPress tuki

Verkko on monimutkainen ympäristö, jossa monet meistä tarvitsevat oppaan. Minulla on monta vinkkiä jaettavana, jos haluat valloittaa verkon. Lisäksi saat asiakkaana käyttöösi WordPress opetusvideot, joilla pääset alkuun julkaisemisessa.

Miellän itseni verkon yleisosaajaksi – en ole suppean teknisesti orientoitunut koodari vaan minua kiinnostaa kokonaispaketti: käyttökokemus, verkkostrategia ja sisältö. Paitsi että suunnittelen sivustoja, vedän myös sosiaalisen median koulutuksia. Autan mielelläni :).

Sosiaalinen ja mobiili sivusto

Modernin verkkosivuston rakennuspalikat.

Sosiaalinen sivusto

Nykyään perinteiset staattiset kotisivut eivät enää pärjää verkossa, vaan kävijöiden houkutteleminen vaatii jatkuvaa julkaisutoimintaa. Hyvä, kiinnostava sisältö on verkossa tärkeintä pääomaa, jolla asiakkaiden huomio ansaitaan. Fiksu yritys toimiikin netissä kuin media.

Sosiaalisen median palvelut ovat yksi tärkeimmistä liikenteen lähteistä ja ne kannattaa integroida sivustollesi oikein. Eikä siinä kaikki. Tulevaisuudessa yhä useampi sivusto itsessään on sosiaalinen. Omat kotisivusi voivat olla sitä ensimmäisten joukossa, jolloin saat kilpailuetua. Sometek on sosiaalisen median asiantuntija, jonka erikoisalaa ovat WordPress -pohjaiset ”sosiaaliset sivustot”.

Mobiili, responsiivinen sivusto

Nettiä selaa nykyisin mobiililaitteella yli kolmasosa suomalaisista ja ennusteiden mukaan 2015 mobiilikäyttö ylittää pöytäkoneet. Jos et halua karkoittaa asiakkaita, päivitä sivustosi viimeistään nyt mobiiliyhteensopivaksi.

On erilaisia tapoja suunnitella mobiili sivusto. Fiksuin ratkaisu on responsiivinen sivusto, joka skaalautuu mihin tahansa päätelaitteeseen isolta näytöltä älypuhelimeen. Responsiivisen suunnittelun etuja ovat: 1) sivut indeksoituvat hakukoneisiin suotuisasti 2) yhtenäinen ulkoasu kaikissa laitteissa 3) toimii tulevaisuudessa riippumatta uusista laitteista 4) nopeampi ja halvempi toteutus. Kaikki suunnittelemani sivustot ovat responsiivisia.

– Sometek –

Seuraavan tason osaamista.

-Muutamia asiakkaita-