050-5748041 | ilkka.olander (at) sometek.fi

Vantaan tanssiopisto – verkkosivut & visuaalinen ilme

Vantaan tanssiopisto – ilme & verkkosivusto

Vantaan tanssiopisto tarjoaa korkealaatuista tanssin opetusta kuudessa eri toimipisteessä. Kaikki opiston opettajat ovat tanssin ammattilaisia ja opetusta tarjotaan aina alan ammattiopintoihin asti. VTO tarvitsi uudet verkkosivut ja visuaalisen ilmeen, jotka erottuvat edukseen alan muista toimijoista.

Sometek uudisti VTO:n visuaalisen ilmeen ja logon. Logo ajanmukaistettiin virtaviivaisemmaksi ja joustavammaksi, jotta se toimii tehokkaasti kaikissa käyttöyhteyksissä. Lavavalaistuksesta ammentava värimaailma ja tanssin liikekieltä peilaava eri muodoilla leikittelevä taitto olivat mieleenpainuvan ilmeen lähtökohta. Kuvitus on tärkeässä roolissa sivuilla ja sen avulla välitetään tärkeitä viestejä, kuten tanssin ilo ja korkea osaamisen taso. Projekti sisälsi runsaasti kuvankäsittelyä, uuden kuvituksen luomista ja verkkosivuille toteutettuna mm. animoituja kuvakaruselleja ja gallerioita.

Sometek kantoi paljon vastuuta myös sisältötyöstä, kuten viestinnän kärkien terävöityksestä, äänensävystä, sloganista, arvojen visualisoinnista ja tekstien luettavuudesta. Käyttökokemusta parannettiin dramaattisesti avainalueilla, kuten tanssilajien selaamisessa, kursseille ilmoittautumisessa ja informaation selkeässä paketoinnissa. Toiminnallisuuksista tärkeimpiä olivat tapahtumakalenteri, ajankohtaiset uutiset sekä monipuoliset lomakkeet, joilla hoidetaan lippuvaraukset, tilavaraukset yms.

Tanssiopiston rehtori Merja Snellman kertoo projektista:

”Saimme mielettömän upeat verkkosivut ja ilmeen, jotka ovat saaneet paljon positiivista huomiota. Etusivu on aivan huikean hieno, kurssitarjontamme kiinnostavasti esitetty ja toiminnallisuudet selkeästi ratkaistu. Teit todella hyvää työtä ja ylitit odotuksemme mm. kaivamalla oma-aloitteisesti opetussuunnitelmastamme sisällön kärkiä ja visualisoimalla ne. Kiitos!”

 

 

Työ käsitti seuraavat osat:

  • Verkkosivusto
  • Visuaalinen ilme
  • Logon päivitys

WordPress -verkkosivuston ominaisuudet:

  • Responsiivinen – skaalautuu joustavasti mobiililaitteisiin
  • Sosiaalinen – uutiset, tiedotteet, jakotoiminnot
  • Mediarikas – animoidut kuvakarusellit, galleriat, piirroskuvitukset, interaktiiviset bannerit, parallax -osiot
  • Päivitettävä – julkaisujärjestelmä (WordPress), jota asiakkaan helppo käyttää + koulutus WordPress sisällöntuotantoon.
  • Hakukoneoptimoitu – hakukoneystävällisyyden huomioiminen suunnitteluvaiheessa.
  • Monikielisyys – suomi, englanti

Kuvat / verkkosivut

Kuvat / logo & värit

Asiakas:Vantaan tanssiopisto
Näytä sivusto