050-5748041 | ilkka.olander (at) sometek.fi

Ikikiuas.fi – verkkokauppa

Ikikiuas.fi – verkkokauppa / katalogi

Ikikiuas on Suomen johtavia kiuasvalmistajia. Jokainen IKI-kiuas valmistetaan käsityönä ja mallistoon lukeutuu korkealuokkaisia designkiukaita. Iki-kiukailla on saunottu tuhansien suomalaiskotien lisäksi niin startup tapahtuma Slushissa kuin Suomen Kirnu-paviljongissa Shanghain EXPO2010 -näyttelyssä.

Sometek suunnitteli Ikikiukaalle uuden responsiivisen verkkokaupan / katalogin, joka tuo visuaalisesti ja elämyksellisesti kiuasvalmistajan brändiä esiin. Sivuilla panostettiin erityisesti tuotekuvitukseen ja IKI-kiukaan tarinan esittämiseen. Käsittelin IKI-Kiukaan tuotekuvat rikkaiksi, sävykkäiksi ja teräviksi. Tuotesivuja ehostettiin kuvakaruselleilla (+fullscreen kuvagalleria & zoom) ja tuotteiden löytämistä helpottamaan luotiin älykäs filtteröinti.

Käytettävyyttä paranneltiin, jotta tuotetiedot, kiuasohjeet ja muut tärkeät tiedot löytyvät nopeasti yhdellä silmäyksellä. Lisäksi autoin Iki-kiuasta sisällön muokkaamisessa helppolukuisiksi suupaloiksi ja sparrasin hakukoneoptimoinnissa.

Iki-kiukaan markkinointipäällikkö Seppo Pöysti kertoo:

”Sivuista tuli erittäin hyvät, visuaaliset ja selkeät, ja niitä on aiempaa helpompi päivittää. Saimme myös hyviä ideoita sisällöntuotantoon, esimerkiksi IKI-tarinan esittämiseen sekä etusivun ”IKI-faktat” ja ”Sanottua” -osioihin. Kuvankäsittely paransi selvästi tuotekuvien laatua. Tuotteiden suodattimet ja tunnisteet auttavat asiakkaita löytämään oikean kiukaan aiempaa paremmin. Myös kiukaiden ohjeet saatiin aiempaa selkeämmin ja helppokäyttöisemmin esiin.”

Katso Ikikiuas.fi

WordPress -verkkosivuston ominaisuudet:

  • Responsiivinen – skaalautuu joustavasti mobiililaitteisiin
  • Verkkokauppa / katalogi – tuotteiden suodattaminen tuoteosaston, mallin ja ominaisuuksien perusteella
  • Mediarikas – tuotekuvakaruselli, koko ruudun galleria, parallax -osiot, etusivun slider, infografiikka -osiot.
  • Päivitettävä – julkaisujärjestelmä (WordPress), jota asiakkaan helppo käyttää + koulutusvideot WordPress sisällöntuotantoon.
  • Hakukoneoptimoitu – hakukoneystävällisyyden huomioiminen suunnitteluvaiheessa.
  • Sosiaalinen – blogi, some-syötteet (Instagram, Facebook), jakonapit
  • Monikielisyys – suomi, ruotsi, englanti, venäjä

Kuvat

Asiakas:Ikikiuas oy
Näytä sivusto